Jumaat, Julai 09, 2010

KASANOVA PERANGKAP MANGSA GUNA PIL BABI

Terangsang pil babi

PUTRAJAYA: Pil dan cecair yang biasanya digunakan untuk menggalakkan babi mengawan kini menjadi senjata utama segelintir lelaki kasanova untuk memerangkap wanita sehingga boleh dibawa ke bilik tidur.

Lelaki hidung belang terbabit biasanya memasukkan bahan perangsang seks itu ke dalam minuman kotak tanpa disedari gadis yang menjadi sasaran dan selepas mangsa meneguk air berkenaan, mereka tiba-tiba terangsang untuk melakukan hubungan jenis, sekali gus memudahkan jantan buas itu memuaskan nafsu.

Lebih menakutkan, wanita yang pernah tertelan pil atau cecair babi mengawan akan menjadi ketagih untuk mengambil bahan itu dan seterusnya melakukan hubungan seks.

Demi memenuhi nafsu mereka, wanita terbabit sanggup menggadai maruah dengan mencari semula lelaki kasanova yang menganiayai mereka atau mana-mana lelaki yang mampu menyediakan pil babi mengawan itu.

Perkara ini didedahkan Pengetua Rumah Pengasih, Mohd Yunos Pathi, berdasarkan maklumat diberikan lima penghuni wanita rumah pemulihan diuruskannya yang berusia 25 hingga 30 tahun.

Beliau berkata, penghuni wanita terbabit memaklumkan selepas minum air kotak dicampur dengan pil atau cecair babi mengawan, mereka menjadi khayal, terangsang dan sanggup melakukan hubungan seks untuk tempoh beberapa jam.

“Saya difahamkan, pil terbabit kebiasaannya digunakan di ladang ternakan babi. Ia dicampur dalam makanan babi bertujuan menggalakkan babi mengawan. Bahan sama dalam bentuk cecair pula kebiasaannya disuntik terus pada badan babi betina.

“Namun, ia kini disalahgunakan lelaki kasanova untuk memudahkan mereka mencari mangsa. Lelaki pemangsa terbabit bukan saja terhad di kalangan mereka yang gemar berkeliaran di pusat hiburan, tapi turut membabitkan pelajar sekolah serta penuntut institut pengajian tinggi (IPT),” katanya.

Mohd Yunos berkata, pil atau cecair babi mengawan itu kebiasaannya dimasukkan ke dalam minuman kotak kerana mangsa menyangka minuman itu selamat kerana ia secara kasar seolah-olah belum dibuka.

“Lebih teruk apabila ada lelaki menggunakan pil itu untuk merosakkan teman wanita rakan sendiri yang menjadi sasarannya,” katanya.

Menurut Mohd Yunos, beliau sentiasa memberi peringatan mengenai taktik kasanova dan penyalahgunaan pil serta cecair babi mengawan itu dalam setiap program kesedaran dadah di beberapa IPT awam dan swasta yang dikendalikannya dari semasa ke semasa.

Beliau turut menasihatkan gadis remaja supaya berwaspada terhadap pasangan masing-masing atau mereka yang tiba-tiba memberikan minuman kerana ia selalunya mempunyai agenda jahat yang boleh memerangkap mereka.

[BingeG_228x154.jpg]“Ramai wanita ‘rosak’ disebabkan terlalu percaya terhadap kekasih yang merancang jerat bagi merosakkan mereka dengan apa cara sekali pun. Jika mereka tidak dapat meniduri kekasih mereka secara rela, mereka akan menggunakan pelbagai cara termasuk memasukkan dadah dalam minuman.

“Akibatnya, masa depan mangsa menjadi gelap. Bukan saja maruah mereka tergadai, tapi mereka pula terpaksa mendapatkan rawatan apabila ketagih bahan pelik yang diberikan teman lelaki mereka,” katanya.

----

Pil babi pula pilihan remaja

9 ulasan:

 1. di Malaysia lebih dikenali sebagi pil ekstasi yang boleh memberi kesan negatif pada mental seseorang dan dikhuatiri boleh menyebabkan penagih menjadi gila jika ia diambil secara berterusan dalam tempoh yang panjang. Malah, kesan pengambilan ekstasi hanya hilang sepenuhnya selepas enam minggu.

  BalasPadam
 2. golongan wanita perlu lebih berhati-hati..hal seperti ni jika berlaku boleh merosakkan diri wanita itu sendiri..bataskan pergaulan dan jaga diri dengan baik..

  BalasPadam
 3. bahaya betul pil ni.. wanita kena berhati hati, sampai sampai terjerat.

  BalasPadam
 4. Pelbagai cara yang digunakan untuk mendapatkan sesuatu yang diingini oleh lelaki pemangsa ini. Oleh itu kepada semua wanita kenalah berhati-hati terutamanya bagi mereka yang sosial, budaya lepak, bergaul secara bebas dan sebagainya adalah sangat mudah untuk menjadi mangsa seks dan sebagainya.

  BalasPadam
 5. Sebenernya banyak jenis pil yang digunakan oleh lelaki pemangsa ini seperti pil kuda, syabu, ganja dan pelbagai jenama dadah, kini muncul pula jenama baru pil yang dipercayai dapat memberi kesan lebih cepat serta lebih khayal iaitu ‘pil babi’. Pernah dilaporkan sebelum ini pil tersebut mudah diperolehi disempadan malaysia thailand. So harap perkara2 macam ini dapatlah diberi perhatian oleh pihak berkuasa untuk tindakan sewajarnya kerana mangsa yang termakan/minum pil ini akan ketagih dan boleh menjadi gila sekiranya tidak mendapat rawatan lebih awal.

  BalasPadam
 6. Manusia, makin pintar makin jahat jadinya. huhuhu
  Sama2 lah kita menjaga diri baik2, jangan sampai terleka. Apapun, saya harap pihak berkuasa akan cari jalan utk tanggani hal ni.

  BalasPadam
 7. Lesson to be learn. No matter how gentleman the guy is, it's better for you to order the drinks yourself and never leave it unattended..If you did, then order another one..

  BalasPadam
 8. sungguh tidak tidak berakal orang yang membuat perkara ini. kesian kaum anita yang menjadi mangsa tersebut. berhati-hatilah kaum wanita..jagalah meruah kamu. jangan kecewakan keluarga kamu..

  BalasPadam
 9. Halo,
  Nama saya ROBBI dari Cirebon Jawa Barat Indonesia, saya ingin mengucapkan terima kasih kepada ibu Alicia Radu untuk membantu saya memperoleh pinjaman yang baik setelah saya banyak mengalami pinjaman dari pemberi pinjaman online palsu yang menipu saya untuk mendapatkan uang tanpa memberikan pinjaman kepada saya telah memerlukan pinjaman untuk 3 tahun yang lalu untuk memulakan perniagaan saya sendiri di kota Cirebon di mana saya tinggal dan saya jatuh ke tangan sebuah syarikat palsu di Turki yang telah menipu saya dan tidak menawarkan saya pinjaman. dan saya sangat Frustrasted kerana saya kehilangan semua wang saya untuk sebuah syarikat palsu di Turki, kerana saya berhutang kepada bank saya dan rakan-rakan saya dan saya tidak ada sesiapa pun untuk menjalankan, sehingga satu hari setia bahawa seorang kawan saya memanggil Siti Aminah setelah membaca kesaksiannya tentang bagaimana dia mendapat pinjaman dari Ibu Alicia Radu, jadi saya terpaksa menghubungi Siti Aminah dan dia memberitahu saya dan meyakinkan saya untuk menghubungi Ibu Alicia Radu bahawa dia adalah seorang ibu yang baik dan saya terpaksa menunaikan keberanian dan saya menghubungi Ibu Alicia. Radu dan saya terkejut dengan pinjaman saya diproses dan diluluskan dan dalam tempoh 3 jam pinjaman saya dipindahkan ke akaun saya dan saya sangat terkejut bahawa ini adalah satu keajaiban dan saya mesti memberi keterangan mengenai kerja baik Ibu Alicia Radu
  jadi saya nasihat semua orang yang memerlukan pinjaman untuk menghubungi e-mel Ibu Alicia Radu: (aliciaradu260@gmail.com) dan saya memberi jaminan bahawa anda akan memberi keterangan seperti yang telah saya lakukan dan anda juga boleh menghubungi saya untuk maklumat lanjut mengenai Ibu Alicia Radu email saya : (robbi5868@gmail.com) dan anda masih boleh menghubungi Siti Aminah yang memperkenalkan saya kepada ibu Alicia Radu melalui e-mel: (sitiaminah6749@gmail.com)
  semoga Allah terus memberkati dan mengasihi ibu Alicia Radu untuk mengubah kehidupan kewangan saya

  BalasPadam