Isnin, April 23, 2012

LELAKI MATI DITIKAM BERTUBI-TUBI DEPAN TUNANG

Lelaki mati dalam pangkuan kekasih

JOHOR BAHRU 23 April 2012 - Hajat seorang lelaki yang mahu mendirikan rumah tangga tidak kesampaian apabila dia ditemui mati dibunuh sehari sebelum majlis pernikahan mereka yang dijadualkan berlangsung di sini semalam.

Sebelum kejadian pada pukul 10.40 malam di rumah kedai di Jalan Dedap 23, Taman Johor Jaya di sini kelmarin, mangsa Indra Asrul, 29, dan tunangnya yang hanya dikenali sebagai Sharina, 26, pergi ke rumah kedai itu dengan menunggang motosikal untuk mengambil barang-barang mereka di situ.

Cerita Sharina, sebaik sampai di situ, dia dan tunang yang sedang menaiki tangga untuk pergi ke bilik yang disewa tiba-tiba diserang oleh tiga warga asing dipercayai warga Myanmar dengan seorang suspek merupakan seorang wanita.

"Tunang saya mulanya ditumbuk di muka oleh ketiga-tiga suspek itu sebelum salah seorang lelaki yang bersenjatakan sebatang besi bertindak menikam perut tunang saya berkali-kali sebelum mereka melarikan diri.

"Saya memangku Indra yang cedera parah namun dia kemudian meninggal dunia dalam pangkuan saya," ceritanya dengan memberitahu Indra terkena lebih empat tikaman di bahagian perutnya.

5 ulasan:

 1. Siapakah Warga Myanmar ini yang menyerang mangsa? Apakah alasan mereka membuat demikian?

  BalasPadam
 2. Takziah. harap2 pihak polis dapat menangkap pembunuh tu

  BalasPadam
 3. Warga asing ni memang tiada kerja lain ka..

  BalasPadam
 4. Warga asing lagi..Inilah kes warga asing yang kita tidak mahu berlaku di Negara kita.

  BalasPadam
 5. cari sampai dapat ketiga2 warga asing ini dan jatuhkan hukuman mati..

  BalasPadam